Certamens
     
   
 
Curtmetratges
  Programa  
  Seleccionats  
  Premiats  
  Relació de totes les obres accesibles on-line
 
       
     
 
  • Setmana de vídeo amateur de Castelló
  • Festival Internacional de Cine Solidario
  • Premis Albatros/Babel, cinema de curtmetratge
  • Festival vídeo amateur i guions de Quart de Poblet
  • Festival de cortometrajes Radio City Valencia
  • Mostra de Curtmetratges de Sagunt
  • Festival de curtmetratges de Vila-real. Cineculpable 2003
  • Festival Internacional de Cine Independiente de Elche
  • Mínima. 1/2 Mostra vídeo curtmetratges
 
     
   
 
 
 

VII Premis Tirant. TIRANT DE PROJECTES

 
 
 

La VII edició dels PREMIS TIRANT convoca el Concurs TIRANT DE PROJECTES, obert a la participació de tots els valencians i valencianes que ho desitgen, d'acord amb les següents bases


BASES Tirant de projectes


1.- Els projectes a què fa referència la introducció de les presents Bases seran projectes de PEL·LÍCULES PER A TELEVISIÓ (PTV) de qualsevol gènere: comèdia, drama, tragèdia, thriller, terror, infantil, familiar, etc.

2.- Els originals hauran de contindre necessàriament: sinopsi breu i tractament argumental, en no més de deu fulls a doble espai (arial 14), a més d'una nota d'intencions sobre el projecte presentat, el qual haurà de tindre a més el suport d'una empresa productora. La productora haurà de desenvolupar mínimament el seu suport al projecte (un full).

3.- Cada original (presentat amb cinc còpies) haurà de ser definit necessàriament per un lema. En una plica tancada, amb el mateix lema al seu exterior, caldrà incloure la següent informació:

Títol de l'obra, nom i cognoms de l'autor/autors, currículums, adreça completa, telèfons de contacte, fax, e-mail... A més del full de la productora que li dóna suport.

4.- Termini de presentació dels originals: divendres, 28 de gener de 2005, a les 20 hores, als locals del Club Diario LEVANTE. Edifici Levante-EMV. Carrer dels Traginers, 7. Polígon Vara de Quart. 46014 - València. Contactes: Club Diraio LEVANTE 96 399 22 25 ­ E-mail: clubdiariolevante@epi.es.

5.- Premis: dos projectes finalistes optaran a beques per a tallers de desenvolupament i de perfeccionament patrocinats per les entitats europees FIA (Fundación para la Investigación del Audiovisual) i el Programa PILOTS.

6.- Es constituirà un jurat format per especialistes del món audiovisual i que es farà públic oportunament. El seu veredicte serà inapel·lable. Els finalistes i guanyadors de les respectives beques es coneixeran dins de la Quinzena de l'Audiovisual Valencià, a celebrar entre els dies 24 de febrer i 12 de març de 2005.

El fet de presentar-se al TIRANT DE PROJECTES suposa l'acceptació d'aquestes bases.

 
© Universitat Jaume I, 2003
( l'Aiffa )