Certamens
     
   
 
Curtmetratges
  Programa  
  Seleccionats  
  Premiats  
  Relació de totes les obres accesibles on-line
 
       
     
 
 • Setmana de vídeo amateur de Castelló
 • Festival Internacional de Cine Solidario
 • Premis Albatros/Babel, cinema de curtmetratge
 • Festival vídeo amateur i guions de Quart de Poblet
 • Festival de cortometrajes Radio City Valencia
 • Mostra de Curtmetratges de Sagunt
 • Festival de curtmetratges de Vila-real. Cineculpable 2003
 • Festival Internacional de Cine Independiente de Elche
 • Mínima. 1/2 Mostra vídeo curtmetratges
 
     
   
 
 
 

VII Premis Tirant. TIRANT D'ARGUMENTS

 
 
 

La VII edició dels PREMIS TIRANT convoca el II Concurs d'Idees Televisives i Cinematogràfiques TIRANT D'ARGUMENTS, obert a la participació de tots els valencians i valencianes que ho desitgen, d'acord amb les següents


BASES Tirant d'arguments

1.- Les idees a què fa referència la introducció de les presents Bases poden ser-ho de qualsevol d'aquestes tres categories:

 • A) Ficció cinematogràfica (llargmetratges, curtmetratges...).
 • B) Ficció televisiva (Pel·lícules per a televisió, sèries
  televisives, minisèries, telenovel·les, etc.) de qualsevol gènere: comèdia, drama, tragèdia, thriller, terror, infantil, familiar, etc.
 • C) Documentals de caràcter divers: social, natura, històric, antropològic, biogràfic, de fons documentals, o d'altres.

2.- Els originals hauran de contindre necessàriament: descripció breu, sinopsi i tractament argumental, en no més de cinc fulls a doble espai (arial 14), a més d'un full de descripció del projecte de producció.
A l'encapçalament de l'original caldrà indicar la categoria a la qual es presenta l'argument.

3.- Cada original (presentat amb cinc còpies) haurà de ser definit necessàriament per un lema. En una plica tancada, amb el mateix lema al seu exterior, caldrà incloure la següent informació:

Títol de l'obra i categoria, nom i cognoms de l'autor/autors, currículums, adreça completa, telèfons de contacte, fax, e-mail...

4.- Termini de presentació dels originals: divendres, 28 de gener de 2005, a les 20 hores, als locals del Club Diario LEVANTE. Edifici Levante-EMV. Carrer dels Traginers, 7. Polígon Vara de Quart. 46014 - València. Contactes: Club Diraio LEVANTE 96 399 22 25 ­ E-mail: clubdiariolevante@epi.es.

5.- Premis: els arguments finalistes de cada categoria podran optar a beques per a tallers i seminaris de desenvolupament i de perfeccionament patrocinats per les entitats europees FIA (Fundación para la Investigación del Audiovisual) i Programa PILOTS.

6.- Es constituirà un jurat format per especialistes del món audiovisual i que es farà públic oportunament. El seu veredicte serà inapel·lable. Els finalistes i guanyadors de les respectives beques es coneixeran dins de la Quinzena de l'Audiovisual Valencià, a celebrar entre els dies 24 de febrer i 12 de març del 2005.

El fet de presentar-se al TIRANT D'ARGUMENTS suposa l'acceptació d'aquestes bases.

 
© Universitat Jaume I, 2003
( l'Aiffa )