Certamens
     
   
 
Curtmetratges
  Seleccionats  
  Premiats  
  Relació de totes les obres accesibles on-line
 
       
     
 
  • Setmana de vídeo amateur de Castelló
  • Festival Internacional de Cine Solidario
  • Premis Albatros/Babel, cinema de curtmetratge
  • Festival vídeo amateur i guions de Quart de Poblet
  • Festival de cortometrajes Radio City Valencia
  • Mostra de Curtmetratges de Sagunt
  • Festival de curtmetratges de Vila-real. Cineculpable 2003
  • Festival Internacional de Cine Independiente de Elche
  • Mínima. 1/2 Mostra vídeo curtmetratges
 
     
   
 
 
 

VI Premis Tirant. CICLES I SECCIONS

 
 
   

0.- Música per al Cinema. Cicle de tallers i concerts a càrrec de compositors de l'audiovisual en col·laboració amb la Societat General d'Autors-Fundació Autor (de celebració prèvia a la Quinzena de l’Audiovisual Valencià, mostra dels VI PREMIS TIRANT)

1.- TIRANT d’Audiovisuals. Cicle de projeccions diverses en poblacions de la Comunitat Valenciana habitualment allunyades dels circuits d'exhibició de l'audiovisual valencià.

2.- TIRANT d’Arguments. Certamen d'arguments televisius i cinematogràfics i de projectes de producció de ficció i de documentals, en col·laboració amb la FIA (Fundació per a la Investigació de l'Audiovisual) i amb el Programa PILOTS de la Unió Europea.

3.- Cinema dels Autonomies. Cicle de cinc llargmetratges, en col·laboració amb les filmoteques i departaments de cinematografia de les comunitats autònomes amb producció estable.

4.- Cinema Llatinoamericà. Cicle de cinc llargmetratges, realitzat en col·laboració amb les productores i distribuïdores, així com amb els cossos consulars dels respectius estats llatinoamericans i amb les ONG’s d'ajuda als immigrants.

5.- Cinema Europeu Contemporani. Cicle de projeccions en versió original amb subtítols de cinc llargs, en col·laboració amb els consolats respectius i amb els centres d'ensenyança d'idiomes ubicats a la ciutat de València.

6.- Cinema Brasiler. 1er Festival Ultramarí Tirant-Guarnicê. Cicle de cinc llargmetratges realitzat en col·laboració amb el Festival Guarnicê de Cinema de Sâo Luis do Maranhâo, Brasil. Compta amb la col·laboració de diverses institucions i entitats brasileres, com l'ANCINE (Agência Nacional de Cinematografia) i el Ministeri de Cultura de Brasil.

Confirmats: No Coraçâo dos Deuses, de Geraldo Morâes (Brasília); Celeste e Estrela, de Betse de Paula (Brasília) i Histórias do Olhar, d’Isa Albuquerque (Rio de Janeiro), a més de dos films de Sâo Paulo, encara per confirmar.

7.- Cicle 100 Anys de Cinema Valencià. En col·laboració amb l'IVAC (Institut Valencià de Cinematografia Ricardo Muñoz Suay), cicle de tres obres de dècades diverses, dels fons de la Filmoteca de la Generalitat Valenciana.

8.- Matinals Infantils. Amb la col·laboració de centres educatius valencians.

9.- Nit Golfa. Nit de projeccions de caràcter eròtic vinculades d'alguna manera a la Comunitat Valenciana.

10.- Premis Exhibidors Valencians. Cicle de quatre llargmetratges de projecció comercial elegits pels exhibidors de cinema de la Comunitat Valenciana i que suposen els guardons a les següents produccions:

Pel·lícula Espanyola més Popular
Millor Pel·lícula Espanyola
TIRANT Europeu
TIRANT Llatinoamericà

11.- Universitats Valencianes. Cicle organitzat en col·laboració amb totes les universitats valencianes amb departaments de formació i/o producció audiovisual, amb projeccions i trobades en les diverses seus universitàries.

12.- Secció Oficial. A desenvolupar en diverses seus de les ciutats de València, Castelló i Alacant.

PREMIS

Categories: Llargmetratge, TV Movie, curtmetratge, sèries, animació, documental, videocreació, videoclip, anuncis publicitaris i producció de doblatge.


Apartats: direcció, guió original, direcció artística, música original, actriu i actor protagonistes, actriu i actor secundaris, muntatge, so, fotografia, disseny de vestuari maquillatge/perruqueria i efectes especials.

 

 
© Universitat Jaume I, 2003
( l'Aiffa )